La 2a edició de l'OncoMusicFest se celebra amb gran èxit a Sant Antoni

El Palau Firal de Sant Antoni, es converteix en l'escenari de la segona edició del festival de música solidari OncoMusicFest, una iniciativa de la Fundació Oncolliga Girona a benefici de les persones malaltes de càncer i les seves famílies.

L'Oncolliga Girona celebra la segona edició de l'OncoMusicFest al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge, un festival solidari i benèfic que destina tota la recaptació a l'ajuda del malalt de càncer i els seus familiars, a través dels serveis que ofereix l'entitat.

Es tracta d'un esdeveniment que neix a partir d'un projecte personal d'en Xavier Serrat, que després de superar un càncer limfàtic amb trenta i pocs anys, va decidir que ho volia celebrar regalant a tothom una activitat cultural per gaudir en família.

Durant dos dies, els assistents han pogut gaudir d'un acte ple de festa acompanyat de Food-trucks, i activitats per a tota la família a través de grups de música que hi participen desinteressadament.

Les actuacions, tallers i activitats de diferents estils estan pensades per a tots els públics, des d'espectacles per als més petits, inflables, màgia i una pista d'escalèxtric fins a vermuts musicals i concerts dels grups Dr.Prats, The Covers Band, Di-versiones i Mandie Rules, entre d'altres.

Així, la Fundació Oncolliga Girona, una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa 25 anys per millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics a través d'un ampli ventall de serveis assistencials, com l'atenció psicològica, la fisioteràpia a domicili, el drenatge limfàtic, l'estètica oncològica o el banc de perruques, i juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni i Calonge, han aconseguit per segon any consecutiu la recollida d'uns beneficis econòmics que aniran destinats íntegrament a les persones malaltes de càncer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat