Platja d'Aro celebra una nova edició de la Botiga al Carrer

Platja d'Aro celebra una nova edició de la Botiga al Carrer durant aquest cap de setmana. Una seixantena de comerços i establiments han pres els carrers del centre de la ciutat per oferir moda, tendències i varietat amb les seves millors ofertes de l'any, alguns fins i tot en liquidació.

La Botiga al carrer arrenca la temporada de primavera i ho fa aquest any amb un projecte més potent. Hi ha més continuïtat entre establiment i establiment i això crea una sensació d'uniformitat. Una bona oportunitat vista des del petit comerç del municipi però una proposta que no sembla encaixar massa amb les grans cadenes que hi conviuen.

La pròxima edició es farà la primera setmana de setembre encetant la tardor. De cara aquesta edició es vol potenciar més la iniciativa. Coincidint amb la diada del comerç, el 22 de març, el restaurant Aradi acollirà una taula rodona i una sèrie de xerrades per parlar del Pla de Comerç de l'any 20182022 en què els comerciants associats i aquells qui no ho estiguin podran exposar les seves propostes i preocupacions sobre el comerç del municipi per tal de millorar junts el projecte comercial de Platja d'Aro.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat