Tot a punt per les campanades en directe de Televisió Costa Brava i la Xarxa

Intervé: Gerard Rius, presentador

Amb aquest petit spoiler ja s'augura que les campanades d'aquest any prometen grans moments. Palafrugell ha estat un any més el municipi escollit per Televisió Costa Brava i la Xarxa de Comunicació Local per acomiadar-hi el 2019 i donar la benvinguda al 2020. Quan faltin 13 minuts per la mitjanit,  Laia Campos i Gerard Rius acompanyats del DJ Kharloss Selektah tornaran a fer tàndem per recordar els millors moments de l'any que se'n va i marcar, amb les campanades de l'església, el camí cap al 2020. 

Les campanades es podran veure en directe per totes les televisions locals de Catalunya, però els qui s'acostin físicament a la plaça de l'església, on hi haurà raïm per tothom, també seran protagonistes. 

Com en qualsevol celebració de gala, una de les grans incògnites és veure com aniran vestits els presentadors. Però això està sota secret de sumari així que per descobrir-ho caldrà esperar fins a la mitjanit. 

Aquest és el segon any que Televisió Costa Brava aposta per fer un ampli desplegament tècnic i humà per oferir les campanades en directe no només pel Baix Empordà, sinó per tota Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat