Finalitza un estiu farcit d'activitats a la Platja de Palamós

Palamós

Data: 26/08/2022

Finalitza un estiu ple d'activitats esportives i no tan esportives a la Platja de Palamós, on tant grans com petits han pogut gaudir de la millor manera a l'estiu, amb una combinació de platja i esport. 

Amb aquest ritme i aquesta energia comencen els matins a la platja de Palamós.

L'Àrea de Turisme de Palamós ha tornat a organitzar tot un seguit d'activitats durant l'estiu. Com cada any, durant els mesos de juliol i agost, A l'Àrea Activa de la platja gran s’hi està realitzant gimnàstica i altres activitats físiques monotoritzades. Ho fan de 9.30  a 10.30 hores. Els dilluns hi ha sessions de “combat”, dimarts i divendres zumba, dimecres pilates i estiraments. Dijous i dissabte aquagim i diumenges cardiogym. Pel que fa a aquestes activitats, hi ha predominat la presència de dones les quals s'han agrupat en cada una de les sessions desenes de persones, per començar el dia en moviment. 

Pels més menuts, també hi ha una programació de tallers infantils de 10.30 a 13.30h i de 17 a 18.30h, així com diverses activitats puntuals programades fora de l'horari com una gimcana fotogràfica. Enguany ha tornat el tradicional concurs de castells de sorra. També s'ha inaugurat una nova activitat infantil “la maleta que sona”, amb l’objectiu de donar a conèixer les platges de Palamós tenint cura del medi ambient

En definitiva, Platja i esport, una bona combinació per començar el dia actius i de la millor manera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat