Aquest estiu torna la Biblioplaça a tres barris de Palamós

Palamós

Data: 09/07/2019

Intervé: Maite Rubiales, biblioteca Lluís Barceló i Bou

Explicar contes als més menuts de casa, llegir la premsa diària per estar al dia de l'actualitat o aprendre jugant amb els amics són activitats que es poden fer a les biblioteques, però també a les places i gaudint del bon temps. Amb l'arribada de l'estiu, Palamós ha encetat la tercera edició del projecte "Biblioplaça", que té per objectiu portar les biblioteques als carrers i guanyar adeptes als barris que estan més allunyats de l'equipament. 

La principal novetat d'aquesta edició és que el cicle es deixa de fer a la Fosca, on s'hi aglutina principalment gent que busca sol i platja,  però suma en canvi una setmana més als altres tres barris que integren l'activitat: Sant Joan, Mas Guàrdies i Es Pla. 

Aquest servei itinerant no pretén omplir el buit que l'escola deixa als infants, sinó presentar la lectura com una opció més de lleure per tota la família. 

A banda de les biblioplaces, les biblioteques públiques de Catalunya porten també a terme altres iniciatives per sortir al carrer, com les biblioplatges, les bibliopiscines o els biblioparcs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat