Els alumnes del PFI-PTT porten el carnaval a s'Agaró

Intervé: Gemma Guillot, professora / Joan Ciurana, coordinador PFI - PTT 

El carnaval ja ha arribat als comerços de s'Agaró gràcies als alumnes del projecte integrat PFI - PTT Guíxols Vall d'Aro. Aquest divendres, els 16 integrants del perfil de vendes, oficina i atenció al públic han sortit al carrer per decorar els aparadors de 4 establiments: [PAUSES] una fleca, una farmàcia, un quiosc i una botiga de reformes.

Durant el curs, els alumnes han treballat a l'aula el concepte d'aparador aprenent què és, quines són les parts més visuals, com s'analitza o quin és el seu públic objectiu. Posteriorment, per equips, es van entrevistar amb els empresaris per saber els gustos i elaborar 16 projectes a mida, d'entre els quals els comerciants han escollit els guanyadors.  

El PFI - PTT és un pla de transitorietat perquè alumnes que no tenen l'ESO puguin preparar-se pel món laboral. I és precisament amb exercicis com els de decorar els aparadors, que poden posar en pràctica tot el que han après. 

Un dels projectes més enriquidors ha estat el de decorar la fleca, ja que els seus responsables han fet un taller de màscares de pa pels alumnes, que posteriorment han fet les seves creacions que s'exposaran a l'aparador. 

Els 16 alumnes de l'altre perfil del programa, el d'hosteleria, també tindran ocasió de fer pràctiques per carnaval amb activitats com l'arrossada popular de Dijous Gras.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat