Calonge i Sant Antoni acull una jornada de donació de sang el diumenge 2 d'agost

Calonge i Sant Antoni acull una jornada de donació de sang el diumenge 2 d'agost
Calonge i Sant Antoni

Data: 30/07/2020

Calonge i Sant Antoni torna a acollir una nova jornada de donació de sang el proper diumenge 2 d'agost. En aquesta ocasió, s'instal·larà una carpa a la placeta d'Es Monestrí de Sant Antoni, i es farà de 17:30 a 21:30h. En les circumstàncies actuals és imprescindible que els donants de sang reservin l'hora en què hi aniran a través de la pàgina web www.donarsang.gencat.cat. L'impacte social de la COVID-19 fa especialment necessàries les donacions de sang, ja que cada dia calen plaquetes, glòbuls vermells i plasma per atendre diversos malalts amb patologies que requereixen transfusions de sang.

La donació de sang es farà amb totes les garanties necessàries i imprescindibles per evitar la propagació del coronavirus, de manera que el Banc de Sang i Teixits ha establert un protocol que obliga a la reserva prèvia per donar sang per evitar aglomeracions. També, el mateix dia de la donació s'establiran les mesures necessàries de distanciament social, amb separació entre lliteres, els usuaris s'hauran de rentar les mans i dur mascareta i guants. Als donants també se'ls prendrà la temperatura per comprovar el seu estat de salut.
 
Es tracta de la segona jornada de donació de sang d'aquest 2020 al municipi. La primera d'enguany es va organitzar el passat 11 de maig al pavelló de Calonge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat