L'ADF busca nous voluntaris en un curs que comença dissabte

L'ADF busca nous voluntaris en un curs que comença dissabte
Aquest curs està orientat a totes les persones de entre 16 i 80 anys que vulguin entrar a formar part de les ADF del Baix Empordà, Gironès i Pla de l’Estany com a voluntaris actius. La seva superació comporta obtenir el certificat d’aptitud per al carnet verd ADF. L’objectiu és donar un coneixement ampli del que són les ADF, la seva organització, la normativa forestal vigent, el concepte de pla de prevenció d’incendis i els coneixements bàsics de seguretat en el treball forestal, mecànica i ús d’eines forestals.

En finalitzar el curs es realitzarà un examen per certificar que la persona ha assolit els coneixements mínim per poder iniciar-se com a ADF en la realització de treballs forestals de prevenció d’incendis forestals.

El curs es realitzarà a la seu de la Federació ADF Les Gavarres a Santa Cristina d’Aro i consta de cinc jornades que es realitzaran cada dissabte de 9 a 14 h, del dissabte 7 de març al dissabte 4 d’abril. Per aprovar la formació cal assistir a un mínim de 4 de les cinc jornades i superar la prova final que es realitzarà el 4 d’abril amb una part teòrica i una part pràctica sobre els conceptes tractats en la formació.

Per assistir al curs cal insriure's prèviament a info@adfgavarres.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat