Divendres se celebra el sorteig de La Grossa de Sant Jordi

Palafrugell

Data: 25/04/2018

Si aquest Sant Jordi ho vas petar, és que vas comprar llibre, rosa i la Grossa. Loteria de Catalunya repeteix enguany amb la segona edició de La Grossa de Sant Jordi, l'alternativa primaveral al sorteig de cap d'any. 

De fet, els números van sortir a la venda el 2 de gener, però els establiments que els distribueixen, que van des de bars i restaurants fins a quioscos i botigues de tots tipus, afirmen que no ha estat fins a última hora, amb la Diada a tocar,  que el ritme de vendes no ha augmentat. Si bé és cert que afirmen que el moviment que genera no és el mateix que el de la Grossa de Cap d'Any, la valoració és satisfactòria, tot i que hi ha un petit retret: que el sorteig rebi el nom de Sant Jordi però se celebri el 27 d'abril. Asseguren que això crea certa confusió en alguns clients, que fins i tot ja s'han acostat a comprovar si els seus bitllets tenien premi. Com sempre, hi ha hagit números estrella en el rànquing de sol·licituds, com, per sort o per desgràca, el 00155. 

La segona edició de la Grossa de Sant Jordi repartirà més de 6 milions d’euros en premis. Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ per cada bitllet de 5€. Es podran comprar bitllets fins a una hora abans del sorteig a través d'internet o de qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya. El sorteig serà divendres a les 13:00 i es farà a l'Auditori de Girona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat