Palamós rep una subvenció per a desenvolupar al municipi propostes de formació i inserció

Palamós

Data: 30/01/2024

Palamós rep una aportació de 175.000 € per a desenvolupar al municipi propostes de formació i inserció sociolaboral. Enguany inclou com a novetat els cursos d'especialista en màrqueting digital i el de guia oficial de snorkel.

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós ha rebut la subvenció de 175.446,12 euros per executar el programa Treball als Barris, que se sumen als recursos municipals per a poder impulsar durant aquest any 2024 actuacions per al foment de l'ocupació i la inserció sociolaboral.

L'objectiu és promoure l'ocupació al municipi i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació en el treball de les persones amb especials dificultats. Aquest dispositiu d'inserció sociolaboral atendrà, principalment, persones empadronades al municipi, majors de 16 anys, en situació d'atur i inscrites al SOC.

L'activitat formativa de 2024 es realitza de gener a juny i de setembre a octubre, i enguany inclou com a novetat els cursos d'especialista en màrqueting digital i el de guia oficial de snorkel. Una de les noves línies d'actuació que també s'implementen aquest any és el del Programa d'experiència laboral, que permet desenvolupar un pla d'ocupació amb contractació durant un període de sis mesos per un perfil de dinamitzador o d'informació i turisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat