Més de mig miler de persones han participat a la Marató de Donants de Sang de Torroella

INTERVENEN: Jordi Reynés, Associació de Donants de Sang de Torroella de Montgrí-l'Estartit; Nerea i Ona, voluntàries

L'Espai Ter de Torroella de Montgrí s'ha convertit, per un dia, en un banc de sang on més de mig miler persones s'hi han acostat per participar solidàriament a la Marató que s'organitza cada tres anys al municipi.

Enguany s'ha celebrat una IV edició que ha aconseguit una xifra total de 512 donacions i 79 oferiments. Aquests resultats han superat el rècord aconseguit en l'última marató, celebrada el 2015, on es va arribar a 498 donacions. 

D’aquesta manera el Torroella de Montgrí és considerat un dels municipis de la demarcació de Girona amb un índex de donació de sang més elevat. 

A més, al llarg de tot el dia s'han organitzat diverses activats al municipi per tal d'animar els donants habituals a participar, i als novells a estrenar-se. Tot plegat per fer viure l'àmbit de la donació de sang com una festa familiar i per a tothom.

La Marató no seria possible sense la participació activa del teixit associatiu del municipi i la gran implicació per part d’entitats, empreses, comerços. l’Ajuntament, escoles, i persones a títol individual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat