Cap infant de Palamós sense mascareta

Palamós

Data: 26/04/2020

INTERVÉ: Laura Lafarga, regidora d'educació de Palamós

Aquest diumenge els nens i nenes han pogut sortir al carrer després de sis setmanes de confinament arran del decret d'estat d'alarma per la crisi del coronavirus. Per tal que aquestes sortides es produeixin amb les màximes garanties de seguretat possibles per als més joves de cada casa, diversos municipis han començat a repartir mascaretes infantils de manera gratuïta.

En el cas de Palamós s'han lliurat un total de 1.500 mascaretes adaptades, destinades als infants de 3 a 12 anys del municipi, per a ser utilitzades com a protecció davant el contagi del virus. Els punts de recollida han sigut les respectives escoles d'infantil i primària, La Vila, Vila-romà, La Salle i Vedruna.

Aquest material és elaborat per l'entitat Moviment Solidari de Calonge Covid-19, que confecciona aquestes mascaretes amb teixit quirúrgic de polipropilè, adaptades a cada edat i en tres mides diferents perquè siguin utilitzades per la mainada.

L'Ajuntament de Palamós també ha finançat a aquesta entitat solidària formada per gairebé 300 voluntaris, la compra del material necessari per a l'elaboració de 10.000 mascaretes de protecció. Aquest col·lectiu de voluntariat ja ha distribuït a la vila palamosina i des de l'inici de l'estat d'alarma, entre 2.000 i 2.500 mascaretes per setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat