Molts dels gossos regalats per Nadal acabaran sent víctimes de l'abandonament

Palafrugell

Data: 09/01/2020

INTERVÉ: Àngel Viladegut, APA Rodamón

Cada any més de mig miler de gossos són abandonats a la nostra comarca. La majoria dels abandonaments es produeixen en època de vacances, quan les famílies que tenen una mascota i no saben què fer amb ella opten per abandonar-la a la seva sort.

Una de les èpoques més crítiques per a les mascotes és el Nadal, la data per excel·lència del calendari on els animals se solen considerar com un regal més. De vegades, la persona que rep la mascota és conscient de la seva responsabilitat i està preparada, però en molts casos no és així i aquests peluts acaben sent víctimes de l'abandonament.

Aquests peluts, com veieu en pantalla, l'únic que busquen és l'afecte de qui els va a visitar a la protectora mentre esperen l'ocasió de ser els afortunats que formaran part d'una nova família adoptiva.

Per altra banda l'Associació Protectora d'Animals Rodamón agraeixen la feina de tots els voluntaris i fan una crida per tots aquells que es vulguin sumar desinteressadament a l'equip per fer l'estança d'aquests petits a la protectora més agradable.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat