Platja d’Aro distribuirà un miler de mascaretes infantils

Platja d’Aro distribuirà un miler de mascaretes infantils
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha adquirit el producte bàsic necessari per a l’elaboració de 10.000 noves mascaretes, ara amb material quirúrgic i de propilè, que s’afegeixen a les 2.000 unitats ja produïdes anteriorment. La novetat és la confecció d’un miler de models infantils, adaptats a les mesures facials de les nenes i nens, en el moment que s’ha programat la possibilitat que els menors fins a 14 anys puguin sortir a passejar una hora al dia acompanyats per un adult a un radi d’un quilòmetre del seu domicili..

La seva elaboració és possible, també en aquesta ocasió, gràcies l’acció solidària i participada per l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, una trentena de modistes voluntàries del municipi i el Moviment Solidari Calonge Covid 19, que també els han finançat. En paral·lel des del consistori es vol garantir que tots els infants de 3 a 12 anys empadronats o escolaritzats a centres del municipi en puguin disposar gratuïtament, i per això s’ha organitzat un sistema de distribució en dos torns, que alhora fa possible que seva la producció, totalment voluntària, es pugui realitzar amb un calendari raonable.

El dimarts 28 i el dimecres 29 d’abril és el torn per als menors matriculats als centres escolars del municipi, de P3 a 1r d’ESO i també els alumnes de P2 de les Llars d’Infants Municipals nascuts l'any 2017, i que viuen a Castell d’Aro o a Platja d’Aro.

Els residents a S’Agaró, amb independència del seu centre escolar al municipi, han de recollir-les dimecres 29 d’abril a l’espai municipal de Ca La Generosa.

El segon torn s’adreça als menors empadronats al municipi, però escolaritzats en una altra població: podran recollir-les dimarts 5 de maig en un únic punt: el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Només és distribuirà una mascareta per infant, amb instruccions d’ús, però no models per als adults. Es recomana a les famílies que tinguin més d’un germà facin una única recollida. Cal rentar-se les mans abans d’utilitzar-la i també després de fer-la servir, rentar-la cada dia després del seu ús a 60 graus, i guardar-la plegada amb cara estampada a l’interior i la blanca a l’exterior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat