La Botiga al Carrer ha incrementat el nombre de comerços

INTERVÉ: Manel Canadell, president de l'Associació d'Empresaris Castell-Platja d'Aro.

Una nova edició de la Botiga al Carrer a Platja d'Aro ha envaït els carrers del municipi al llarg de tot el cap de setmana on més d'una vuitantena de comerços i establiments han pres un any més els carrers del centre del municipi per presentar-hi moda, tendències, estil i varietat amb les millors ofertes de l'any. Una oportunitat única on tots aquells que s'hi han acostat han pogut gaudir grans oportunitats de compra en el centre comercial i d'oci a cel obert més gran de la Costa Brava

Enguany aquesta edició ha tingut un increment de comerços que s'han unit a la iniciativa organitzada per l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro, arribant a superar el centenar de taules.  

Aquest esdeveniment es realitza dues vegades a l'any, una a l'hivern i una en finalitzar l'estiu, però degut al bon temps i al coincidir amb la cloenda de la temporada i de les rebaixes sempre sol tenir més abundància de gent a l'estiu. 

És per tot això que un any més, el públic ha respós molt favorablement i s'han vist els carrers plens de gom a gom a totes les hores del dia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat