Palafrugell viu una jornada sobre les identitats en construcció dels joves en la societat

Palafrugell

Data: 14/12/2018

INTERVENEN: Saïd El Kadauoi, Psicòleg
Marta Baserba, Regidora de joventut de Palafrugell


Un diàleg entre dos professionals que treballen des de diferents àmbits amb els joves com són el psicòleg Saïd El Kadaoui i la biòloga Sam Fernández ha obert la jornada que sota el nom 'Identitats en construcció' vol reflexionar sobre la formació d'aquesta identitat en aquest sector de la societat i posar sobre la taula noves estratègies aplicar en les diferents situacions que es plantegin en la vida dels joves.

El Kadauoi que ha obert juntament amb Fernández la jornada afirma que és important reflexionar sobre la construcció de la identitat juvenil de manera transversal, sense separar per gènere o procedència. Partint de la base que tot jove es sent desplaçat i que està preparat per refer el món aïllat dels pares, el jove que està fora del que es coneix com la pauta estàndard presenta una major dificultat a l'hora de trobar el seu lloc.

Un centenar de professionals que treballen diàriament amb els joves han participat en aquesta jornada on després d'una part més teòrica amb aquesta ponència dialogada han pogut portar a terme diferents tallers on s'han treballat temes com el desenvolupament socioemocional, l'artteràpia, el psicodrama, la consciència i integració psicocorporal i el treball en processos.

La idea de la jornada va sorgir de l'àrea de joventut però s'hi han sumat totes les àrees que treballen al servei de les persones per tal que el treball i el seu resultat esdevingui transversal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat