Els conflictes internacionals acaben afectant en l'àmbit local

Els conflictes internacionals com la guerra entre Rússia i Ucraïna o més actualment la d'Israel a Gaza, acaben tenint un efecte molt negatiu en l'economia i l'estabilitat dels països, com per exemple la pujada dels combustibles o l'escassetat de productes, i també en la convivència i seguretat ciutadana.

Els conflictes internacionals com la guerra entre Rússia i Ucraïna o d'Israel a Gaza, poden tenir un impacte devastador en l'economia i l'estabilitat financera dels països d'arreu del món i particularment del nostre país i el Baix Empordà.

Un altre factor a tenir en compte, són els conflictes econòmics entre grans potències com el que hi ha actualment entre els Estats Units i la Xina, i que tenen un impacte en la cadena d'aprovisionament, causant retards i escassetat de productes.

En conclusió, els conflictes internacionals acaben afectant en tots els àmbits, tant global com local, i de diverses formes, no només en l'economia, generant incertesa en els mercats i la cadena d'aprovisionament, sinó també en la seguretat i la convivència ciutadana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat