Torna la Fira Ludum per omplir de jocs els carrers de Corçà

Corçà torna a aconseguir l'èxit entre el públic de totes les edats amb la fira del joc Ludum, a on petits i grans poden entretenir-se durant tot el dia amb jocs de fusta tradicionals, de construcció o d'enginy, un escape room, tallers i molt més.

Per tercer any consecutiu la plaça del Firal de Corçà es torna a omplir de jocs al carrer i de visitants que acudeixen al Ludum, una de les fires del joc per excel·lència del Baix Empordà.

Durant tota la jornada, i amb el temps a favor seu, el municipi ha ofert un ampli ventall de jocs i propostes pel públic familiar, més enllà de la mainada, per entretenir-los amb jocs de fusta tradicionals, de construcció, jocs d'enginy, de taula, un escape room i diferents tallers, entre d'altres.

A banda de diversió, l'objectiu d'aquest esdeveniment també és aportar al públic assistent un component educatiu que estimuli l'aprenentatge. I sembla que funciona.

Així, amb un balanç més que positiu, l'Ajuntament de la vila té ganes de continuar treballant en noves edicions, presentar novetats i continuar-hi implicant el teixit associatiu de Corçà.

Per altra banda, aquesta vegada també s'han fet dues activitats complementàries amb la xerrada 'Juguem amb les emocions i l'espectacle familiar 'White Bottom'. A tot això cal sumar-hi un espai solidari amb una parada amb productes benèfics de Tirita Clown, les pallasses de l'Hospital de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat