La 14a edició del Gran Recapte a Palafrugell clou amb èxit

Palafrugell

Data: 29/11/2022

El gran recapte d'aliments va ser tot un èxit a Palafrugell, que va omplir totes les places de voluntaris en la seva 14a edició. Una trobada solidària més necessària que mai en aquest context d'inflació i postpandèmia. 

Durant la tarda del passat divendres i tot el dissabte va tenir lloc la catorzena edició del Gran Recapte d'Aliments en diferents establiments de municipis com Palafrugell. La tradicional campanya solidària va ser tot un èxit en aquest poble, que va omplir totes les places de voluntaris en tots els supermercats adherits a la causa. 

En alguns establiments l'aportació es va fer mitjançant productes i en d'altres només van permetre col·laborar-hi mitjançant una aportació econòmica. Els articles necessaris demanats van ser farina, xocolata, llegums secs, oli de gira-sol, cereals, fruits secs, potets infantils de fruita, paper higiènic i gel de dutxa. Els voluntaris i les voluntàries van carregar i descarregar els productes per, posteriorment, seleccionar-los per tipus, pes i caducitat, i finalment poder disposar d'un llistat de tot el que es va recollir a cada supermercat. 

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments que amb el pas dels anys s'ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l'estima i el suport de la ciutadania. Es poden continuar fent donatius econòmics als establiments, al web oficial granrecapte.com i per Bizum al número 33596. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat