Santa Cristina recorda que 'Només sí és sí'

Amb lemes com 'Assetjar, incordiar i fer-te pesat no és lligar és agredir' o 'Si dic sí, triem on. Si dic no, bona nit!' Santa Cristina d'Aro ha iniciat una campanya per prevenir les agressions sexistes i ho fa ara que arriba la Festa Major. Els carrers del poble s'han empaperat amb cartells com aquests on joves cristinencs en són els protagonistes. De fet la campanya ha sortit de les àrees d'Igualtat i Joventut amb la participació activa dels nois i noies del punt jove que han fet de models per la imatge de la campanya i han escollit els lemes que apareixen acompanyant un destacat 'Només sí és sí'.

Des de l'Ajuntament de Santa Cristina han volgut donar la volta al conegut 'No és No' per encarar-ho en positiu i afirmar que només si és un sí és sexe consentit. A la campanya també s'hi ha implicat la Policia Local.

Quan més es donen les agressions sexistes és en entorns de festa i oci, en un context informal i social vinculat a un possible consum d'alcohol i drogues. La campanya surt ara que és Festa Major i que els joves són els que més en viuen la nit. La campanya es complementa amb uns díptics informatius i unes polseres.

Des de Santa Cristina recorden que qualsevol agressió sexista, sigui simbòlica, verbal o física s'ha de denunciar perquè és una agressió.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat