El Club de rem Llop de Mar recapta 1.190 euros per La Marató

Armilles cordades i rems en posició per recaptar fons amb motiu de La Marató. Fou el Club de rem Llop de Mar de Sant Feliu de Guíxols, qui va organitzar una trobada que enllaçava l'esport amb la salut mental. Passejades amb llaüt, tast d'ergòmetres, xerrades i classes d'iniciació van vestir aquest diumenge la programació.

Les diverses activitats executades al Passeig Rius i Calvet van captar l'atenció d'un públic eminentment familiar. Des de les nou del matí i fins a les dues de la tarda es va desembolcallar una jornada que finalment va recaptar 1.190,41 euros.

La trobada va teixir complicitats amb el Club de Rem de Palamós, qui va cedir els ergòmetres, i a més, alguns comerços ganxons van aportar el seu granet de sorra i van configurar lots solidaris, els quals es van sortejar en benefici a La Marató.

Per tal d'enllaçar l'esport amb la salut mental es va emprendre una bateria de xerrades amb les veus expertes d'una nutricionista, una psicòloga, un psiquiatre i un coach esportiu. Després de la jornada frenètica d'aquest diumenge, els organitzadors n'extreuen una valoració positiva, amb el teixit associatiu del poble unit un any més per una causa solidària.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat