Els llums de nadal, encesos per Carnaval com és habitual

Els llums de nadal, encesos per Carnaval com és habitual
Intervé: Maurici Jiménez, Vídeo en procés

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro deixarà els llums de Nadal, almenys en el tram central del municipi, fins el cap de setmana del 12, 13 i 14 de febrer. La idea del consistori, compartida amb el món del comerç  és que durant el cap de setmana de Carnaval s'encenguin per recordar l'esdeveniment, que malauradament aquest any quedarà reduït a la mínima expressió per exigències de la Covid-19.

L'Alcalde del municipi Maurici Jiménez ha explicat que malgrat que enguany no hi hagi rua de Carnaval, després de Reis es va optar per deixar els llums fins a Carnaval, com de fet, passava cada any. La decisió es va prendre abans de saber que s'hauria de tancar el comerç no essencial el cap de setmana, però malgrat això es va optar per mantenir la idea inicial.

En el plenari d'aquest mes de gener, l'oposició va preguntar per la retirada dels llums de nadal, ja que considera que en alguns trams del municipi va més tard del prevíst inicialment, un fet que el Govern va admetre.

En un altre ordre de coses en el ple també es va preguntar pels establiments tancats per la pandèmia i les accions que està fent el Govern. En aquest sentit el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló, va recordar el Front Comú dels Ajuntaments de la Vall d'Aro per fer un confinament regional, les cartes enviades a Madrid i Barcelona demanant ajudes al sector i va avançar que caldrà una acció decidida i contundent de promoció del comerç platjarenc aquest 2021.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat