El Baix Empordà camina pels drets de les persones grans

En motiu del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans, el Consell Comarcal del Baix Empordà, Dipsalut i alguns ajuntaments de la comarca han organitzat caminades amb l'objectiu de crear consciència social per combatre aquesta xacra que afecta la salut i els drets humans de milions de persones a tot el món. 

En el marc del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les Persones Grans, el Consell Comarcal del Baix Empordà, Dipsalut i alguns ajuntaments de la comarca han organitzat caminades per denunciar aquesta situació que afecta la salut i els drets humans de milions de persones a tot el món.

Els participants a la caminada han anat molt preparats i amb moltes ganes de reivindicar la seva situació. La majoria son persones que solen sortir a caminar cada dia.

Segons el Consell de la Gent Gran de Catalunya, el maltractament a les persones grans és un problema social generalitzat que pot afectar a qualsevol persona independentment de la seva classe social o del seu entorn de residència i que afecta majoritàriament a la població femenina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat