INNOCENTADA 28D Descobreixen una mutació de la Covid-19 a Palamós

Baix Empordà

Data: 28/12/2020

Com cada any la Redacció d’Informatius de TV Costa Brava fa una notícia falsa relacionada amb algun tema d’actualitat que hagi passat durant l’any. És tradició del dia dels innocents fer broma i enguany hem escollit el coronavirus. Tema omnipresent aquest 2020 i del qual s’ha fet broma en programes d’humor molt seguits a casa nostra.
 
No era la nostra intenció ofendre sensibilitats sinó assenyalar irònicament aquelles conductes i contradiccions que han ajudat a expandir la pandèmia.
 
Feliç dia dels Sants Innocents a tothom!

La mutació també afecta a persones que no treballen presencialment de divendres a dilluns i que es desplacen els dijous

Científics de l'Hospital de Palamós han descobert una nova mutació del coronavirus d'origen incert i estan estudiant els seus efectes.

Malgrat que la troballa encara no s'ha fet pública oficialment, el pacient 0 seria un home que assegura ser de Calella malgrat que al poble ningú l'ha vist mai entre setmana a l'hivern. La mutació detectada a Palamós podria tenir relació amb la que s'ha detectat als Hospitals de Campdevànol i Puigcerdà i que seria causant del brot descontrolat que hi ha al Ripollès i La Cerdanya.

La nova variant del virus afectaria sobretot a persones que de dilluns a divendres no han d'anar presencialment a la feina i que sobretot es desplacen els dijous.

La mutació afecta també persones que passegen sense mascareta pel camí de ronda

El cas ha agafat per sorpresa a molts ciutadans i ciutadanes que fins ara creien que passejar el gos sense mascareta a la via verda era segur, que els camins de ronda de la Costa Brava eren immunes al virus i que l'alcohol i les drogues preses en festes privades prop del mar  mataven la Covid-19.

El Govern Català es va reunir ahir amb diversos científics, entre els quals no hi havia Oriol Mitjà al qual se li va enviar una adreça equivocada molt lluny del lloc de la reunió. Un fet que s'ha justificat per un error de l'equip de protocol de Vicepresidència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat