Sant Feliu expressa indignació i tristesa per un atac masclista injustificat i covard

Intervenen: Laura Serrano, regidora d'Igualtat; Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Indignació i tristesa per un atac injustificable i covard. Ajuntament i societat de Sant Feliu de Guíxols han rebutjat l'agressió masclista que una dona i la seva filla van patir aquest dilluns per part d'un home que es va donar a la fuga.

L'Alcalde de la ciutat, Carles Motas i la regidora de serveis socials i igualtat, Laura Serrano, han posat veu al sentir de la ciutat després d'un nou cas de masclisme en una família sobre la que no consten denúncies ni es tenia constància d'altres episodis d'agressions.

Desenes de persones s'han concentrat davant l'Ajuntament en un acte convocat després del ple extraordinari, per altres qüestions però  en el que s'ha llegit un manifest de condemna. El crim ha sucitat l'atenció mediàtica de diversos mitjans estatals, nacionals i comarcals i s'han sentit crits de ràbia contra una xacra que només a Sant Feliu de Guíxols el 2019 va portar a una setantena de denúncies.

L'Alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha recordat les dones que pateixen la violència masclista en silenci i els ha demanat que denunciïn els seus agressors. Els ha assegurat que les administracions estaran al seu costat.
 
NOTÍCIES RELACIONADES

Un home ruixa amb àcid la seva exparella i la filla d'aquesta a Sant Feliu de Guíxols (30-06-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat