Via civil contra el touroperador de la 'flashmob' que va confondre's amb un atemptat

Via civil contra el touroperador de la 'flashmob' que va confondre's amb un atemptat
S'inicia la via civil contra el touroperador que va organitzar la 'flashmob' que ara fa dos anys es va confondre amb un atemptat terrorista a Platja d'Aro.

L'equip d'advocats que representa diverses víctimes de l'estampida i els bars i restaurants afectats per aquella onada de pànic volen que el touroperador Ruf Reisen pagui els danys i perjudicis causats per aquella situació, que xifren en més de 150.000 euros, només en pèrdues directes.

La 'flashmob' no autoritzada va confondre's amb un atemptat terrorista en plena psicosi pels recents atemptats de Niça. La gent que omplia Platja d'Aro va començar a correr i en l'estampida hi va haver diversos ferits, destrosses en bars i restaurants i comptes sense pagar.

El cas es va portar als jutjats en primera instància en una demanda contra les cinc monitores responsables de la 'flashmob' però el jutjat de Sant Feliu de Guíxols va arxivar el cas. Per això ara s'inicia la via civil per intentar cobrar les indemnitzacions.

Segons recull l'ACN als 150.000 euros de pèrdues directes s'hi han d'afegir les indemnitzacions que demanaran els particulars. Per exemple una dona de Navarra que denuncia que va patir diverses fractures aquella nit i que està en tractament psicològic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat