Se celebra la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple

Calonge i Sant Antoni

Data: 19/07/2020

INTERVÉ: Jo Sant Martí, informadora de l'oficina de turisme

Aquest diumenge s'ha celebrat la jornada Mulla't organitzada per l'associació Esclerosi múltiple. A Sant Antoni de Calonge ho han festejat amb un bany popular i s'han venut samarretes i complements per recaptar fons per aquesta malaltia. A més durant tot l'estiu es poden fer donacions per col·laborar per la causa a través de la pàgina web "fem.cat" i "mullat.cat".

L'associació que ho organitza és privada i sense ànim de lucre i es dedica a recaptar diners per investigar l'esclerosi múltiple i millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta patologia.
Des de l'oficina de turisme de Sant Antoni de Calonge també hi han volgut col·laborar i s'ha implicat en l'activitat de diverses maneres.
Des de l'ajuntament del municipi ja fa anys que ofereixen els banys adaptats a la platja Torre Valentina. És una platja accessible on les persones amb mobilitat reduïda poden fer reserves i utilitzar el servei quan ho necessitin. També compten amb socorristes que treballen per ajudar a les persones que vulguin fer ús del servei. Aquest any però, amb les mesures de prevenció a la covid, als socorristes no sel's permet ajudar a les persones a pujar a les cadires per evitar el contacte, però sí que poden fer l'acompanyament fins a la platja.

Fins ara, la jornada Mulla't només es feia un dia a l'any, però per la situació excepcional que estem vivint, se celebraran diverses jornades. De manera que per evitar aglomeracions, l'associació ha repartit les activitats en diferents dies al llarg de l'estiu que culminaran el 30 de setembre.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat