Sopar benèfic a favor de l'Institut del Cor de Can Ruti

Intervé: Kety Sellarés, presidenta de Rotary Club Costa Brava

La Cambra de Comerç de Sant Feliu i el Rotary Club Costa Brava van organitzar un sopar benèfic a l'Hotel S'Agaró a favor de l'iCor, l'Institut del Cor de Can Ruti, que investiga les malalties cardiovasculars a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

D'aquesta manera es comença a treure suc del conveni signat entre les tres institucions. L'iCor té com a objectius cosncienciar sobre les malalties del cor, aconseguir finançament per fer de Can Ruti un centre punter de la medicina cardiovascular i, sobretot, allargar la vida al cor. Per fer-ho cal prevenció, noves eines de diagnòstic i millor tractament dels malalts. 

Amb aquesta contribució el Rotary Club Costa Brava segueix amb la seva tasca altruïsta. Rotary és una organització internacional amb aproximadament 1.300.000 socis arreu del món que té objectius com fomentar la pau al món, incentivar els estudiants o lluitar contra diverses malalties. El club de la Costa Brava, amb 26 membres, està immers en diversos projectes, com el de premiar un estudiant de batxillerat científic amb una visita exclusiva a les instal·lacions del Centre Europeu d'Operacions Espacials de Darmstadt, a Alemanya. 

El sopar benèfic a favor de l'iCor va comptar també amb l'ajuda de nou pintors locals que van cedir obra pròpia per tal de que se subhastés de forma solidària. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat