Els Mossos denuncien reiteradament un hostal de Verges des de l'inici del confinament

Els Mossos denuncien reiteradament un hostal de Verges des de l'inici del confinament
Verges

Data: 04/11/2020

L’Àrea Bàsica Policial de La Bisbal d’Empordà denuncia, en reiterades ocasions, i a requeriment de queixes veïnals i de l’Ajuntament de Verges, un hostal (restaurant – bar) per incompliment de les mesures sanitàries de la Covid-19.
 
- La primera de les actes es va tramitar el 14 de març, per no complir la normativa de la Covid-19 de salut pública, en ple inici de restriccions de l’estat d’alarma (fase 0).

 - En data 25 d’octubre es van aixecar més actes per incompliment, ja que s’exercia l’activitat de restauració/bar a la terrassa exterior de l’establiment, que sempre es troba muntada i en ple rendiment amb diversos clients consumint productes i asseguts a les taules que estan distribuïdes al pàrquing del local. Aquestes queden ocultes perquè estan situades al fons del pàrquing i perquè els vehicles estacionats en dificulten la visió des de l’exterior. S’hi localitzen sis clients.
 
- En data 3 de novembre s’ha tornat a aixecar una acta per incompliment amb els mateixos extrems d’irregularitats. El local tenia la terrassa amb taules i cadires i persones consumint. Hi havia un total de quatre persones consumint a l’exterior. Dins el local els agents van localitzar dues persones esmorzant. L’interior estava tot preparat per atendre comensals i servir àpats, quan aquest espai hauria d’estar tancat i només està permès servir menjars per emportar.
 
- A més la terrassa no disposa de permisos municipals en vigor.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat