L'Hospital de Palamós finalitza les obres del bloc quirúrgic

Palamós

Data: 22/09/2021

INTERVÉ: José Manuel Marqueta, responsable de l'Unitat Quirúrgica de l'Hospital de Palamós

Després de tres mesos l'Hospital de Palamós ha acabat les obres de remodelació de la primera planta. Aquestes han permès, per una banda, augmentar la capacitat de l'hospital de dia quirúrgic, que ara comptarà amb 23 espais entre butaques i boxs; per altra banda també ha comportat una ampliació de l'àrea quirúrgica, amb l'obertura d'una nova sala d'endoscòpies i, finalment, ha permès la creació d'una nova unitat d'esterilització vertical.

Un dels motius principals d'aquestes obres és que l'Hospital està duent a terme el Programa del Cribratge de càncer de colon, un fet que comporta un major nombre de proves endoscòpiques. A més, aquesta remodelació també vol donar resposta a les noves necessitats de l'Hospital, que ha canviat la tendència del tipus d'intervencions.

Amb la finalització de les obres, l'Hospital ha pogut reprendre tota l'activitat quirúrgica programada des del passat 17 d'agost.

Si bé aquesta remodelació és un primer pas per assumir les necessitats hospitalàries actuals, encara no n'hi ha prou. La intenció és acabar fent un nou Hospital de Palamós que pugui donar resposta a tota la població que actualment viu al Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat