Localitzada la dona de 72 anys que havia desaparegut a Calonge

Localitzada la dona de 72 anys que havia desaparegut a Calonge
Calonge i Sant Antoni

Data: 05/05/2020

Localitzada en bon estat de salut la dona de 72 anys i amb Alzheimer perduda des de diumenge a la zona del Molí Cremat, a prop de la urbanització de Cabanyes a Calonge i Sant Antoni. Maria del Carme Ametller va desaparèixer diumenge 3 de maig a la tarda a la urbanització de Cabanyes, al municipi de Calonge i Sant Antoni. Des de llavors es va activar el dispositiu de recerca en el qual hi han participat efectius de Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers, Associació de Defensa Forestal, Protecció Civil i un grup reduït de voluntaris que coneixen amb profunditat la zona on s'havia perdut Maria del Carme.

Avui, poc abans de les 9 del matí, la dona ha estat trobada caminant a prop de la Gi-6612 i en bon estat de salut. Tot i això, també se li farà un reconeixement mèdic per descartar possibles patologies.

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i en especial la Policia Local, i els familiars de Maria del Carme vol agraïr la implicació de totes les persones que han treballat intensament per poder trobar-la.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat