'Sentit comú', el millor consell policial per gaudir d'una revetlla segura

Intervé: David Puertas, cap de la Policia Local

Sentit comú. Aquest és el concepte que millor defineix un consell per gaudir d'un Sant Joan segur. Les Policies Locals, Mossos d'Esquadra, Bombers, Protecció Civil i els equips de les administracions en matèria d'emergències tenen a punt els dispositius per gaudir de la revetlla.

Un dels epicentres d'aquesta nit pel seu potencial turístic i oferta d'oci nocturn és Castell-Platja d'Aro. La Policia Local ha preparat un dispositiu excepcional que divideix en tres fases i que suposarà doblar el nombre d'efectius que es destinen en una nit normal del mes de juny.

Control dels focs i i d'alcoholèmia

La primera de les fases és el control de les fogueres i focs artificials, la segona tot el desenvolupment de la nit de la revetlla i la tercera els controls d'alcoholèmia i drogues de la matinada.

A partir de les vuit, quarts de nou agents de la policia local també donaran assistència al servei de neteja de les platges desallotjant les persones que hi siguin per tal que les màquines puguin deixar-les a punt pel bany.

Prohibit tirar petards al Parc dels Estanys


Pel que fa als petards i el 'botellón' des de la Policia Local es recorda que hi ha una ordenança que prohibeix el consum de begudes alcohòliques al carrer i que està prohibit també llançar petards a l'entorn del Parc dels Estanys. Més enllà d'això asseguren que el sentit comú és la millor guia d'actuació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat