Vicenç Pagès, Narcís Arbusé i el Club d'Escacs reconeguts amb les Medalles del Montgrí

L'escriptor Vicenç Pagès, a títol pòstum, el divulgador del Montgrí Narcís Arbusé i el Club d'Escacs Montgrí han estat guardonats amb les Medalles del Montgrí que reconeixen la trajectòria de personalitats i entitats. L'entrega de les medalles s'ha fet aquest dijous al vespre a l'Espai Ter.

Un dels actes institucionals més importants de l'any a Torroella de Montgrí i que precisament coincideix amb la Festa Major de la vila és l'entrega de les Medalles del Montgrí. Es tracta del màxim distintiu cívic que concedeix l'Ajuntament en reconeixement de les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal.

Enguany s'ha atorgat a l'escriptor, professor i crític literari Vicenç Pagès, a títol pòstum. Tot i néixer a Figueres va passar bona part de la seva vida a Torroella de Montgrí i ha estat un mestre d'escriptors i de la literatura catalana.

Qui també ha estat guardonat és al divulgador del Montgrí, Narcís Arbusé que es dedica a l'estudi i defensa del Montgrí com a entorn natural i espai humà. Arbusé s'ha mostrat il·lusionat per aquest reconeixement

Finalment el Club d'Escacs Montgrí, també ha obtingut el reconeixement de les Medalles del Montgrí. L'Entitat esportiva municipal sense ànim de lucre es dedica exclusivament a la pràctica, ensenyament i competició d'escacs. L'entitat és membre del Consell Català de l'Esport i de la Federació Catalana d'Escacs i va començar la seva activitat el 1972. L'any passat van celebrar el 50è aniversari.

La nit va acabar amb una fotografia de grup com a acomiadament d'aquest acte institucional que se celebra sempre durant la vigília de Sant Genís.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat