Campanya a les xarxes per recuperar la essa

Campanya a les xarxes a Sant Feliu de Guíxols per recuperar la essa sostreta de la recentment estrenada escultura amb el nom de la ciutat col·locada al passeig del mar. 

Uns brètols haurien sostret la essa de Guíxols espatllant aquesta escultura promocional situada estratègicament davant del mar per incitar els visitants a fer-s'hi fotos i publicitar així la població, tal i com fan moltes de les grans destinacions del món. Unes lletres a les quals des de l'ajuntament volien treure suc també per carnaval, tot fent que les colles es fessin les seves fotografies de grup amb la marca Guíxols. 

Des de les xarxes socials de l'ajuntament, han lamentat la sustracció de la essa d'unes lletres que els fein molta il·lusió i han enviat un missatge als brètols demanant que els la tornin si tenen estima per la població i tenen interès en què el turisme i la ciutat vagin endavant. 

Amb una mostra de bona voluntat, han incitat als culpables a retornar la lletra, si cal, de nit i deixar-la davant de l'ajuntament agafant el compromís de no demanar-los més explicacions. 

El consistori espera poder retornar la lletra al seu lloc original i, en aquest cas, prendre mesures per reforçar-la, ja que actualment les lletres estan collades però no soldades.  

La campanya "torneu-nos la S" ha despertat tot tipus de comentaris a les xarxes socials, des de lamentacions per la bretolada, passant per mostres d'aprovació o rebuig a les lletres fins a peticions per incrementar les mesures de seguretat a Sant Feliu. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat