Palafrugell presenta la seva cançó anual contra la violència masclista, obra de Marina Gil

Palafrugell

Data: 25/11/2019

INTERVÉ: Marina Gil, cantautora

Ja fa cinc anys que Palafrugell condemna cada 25 de novembre la violència envers les dones amb la creació d'un videoclip que compta amb la participació d'artistes locals. Enguany la cançó és "Quan salta l'alarma", obra de la cantautora palafrugellenca Marina Gil. 

La producció va ser presentada durant la tradicional encesa d'espelmes de Plaça Nova. "Quan salta l'alarma" parla de totes aquelles violències no físiques que estan implícites en molts discursos i conductes lamentablement acceptats per la societat tot sovint. Gil, que treballa amb tallers sobre les violències de gènere amb nens i nenes a les escoles, ha fet servir l'experiència del seu dia a dia en el procés creatiu. 

Marina Gil no és l'única creadora de Palafrugell que té protagonisme al videoclip. També hi surt la coreografia de les ballarines locals Ainhoa González, Roxana Mereuta i Mar Madí i la feina de les il·lustradores Montserrat Abril, Bruna Valls i Anna Grimal. Aquestes darreres han creat tres murals pel 25-N que formaran part del nou Can Genís, l'equipament recentment estrenat on s'estableix l'àrea de Joventut de Palafrugell, i que van ser destapats a la presentació de Plaça Nova. L'acte va estar conduït per les veus, els manifestos i les denúncies de diverses associacions locals

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat