L'Associació Cultural Islàmica de Santa Cristina es traslladarà a la zona esportiva

Intervé: Xavi Sala, alcalde de Santa Cristina 

L'Associació Cultural Islàmica de Santa Cristina d'Aro es traslladarà a la zona esportiva del municipi. Ahir al vespre el plenari va aprovar la cessió d’ús de l’immoble situat a la nau número 4 de la zona esportiva on antigament hi havia les naus de carnaval. 

El document especifica que aquesta serà la nova seu social de l'entitat, que la podrà fer servir com a centre de culte. Es tracta d’un canvi per millorar les condicions d’oratòria de la comunitat, ja que la nova nau disposa de més espai i el mòdul on fins ara realitzaven la seva activitat havia quedat petit. 

La cessió de l'immoble es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups excepte el Partit Popular, que va votar-hi en contra considerant que la comunitat musulmana no necessita més espai i que es podria destinar la nau a altres usos com el Banc d'Aliments, l'àrea de juventut o el dipòsit de cotxes municipal.

Des de l'equip de govern van replicar que aquests projectes ja s'estan treballant en altres punts de la població, i que el canvi permetrà obrir una aula gastronòmica a l'espai que fins ara ocupava l'associació islàmica. 

Al plenari d'aquest mes de juliol també es va aprovar una moció de rebuig al dragatge de sorra previst entre el litoral de Lloret de Mar i el de Sant Feliu de Guíxols per portar a terme les obres d'estabilització de les platges de Sant Antoni de Calonge i Es Monestri. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat