Setmana Santa infantil amb el primer Patufest de Calonge

El teatre, el circ i la música han ocupat els carrers i les places de Calonge durant aquest dissabte i diumenge de Setmana Santa. Els protagonistes de les activitats programades han estat els més menuts de la casa, acompanyats de les seves famílies. De fet, la localitat ha tirat endavant la primera edició del Patufest, un festival infantil que ha cobert la baixa del Mercat Medieval.

Dos dies d'intensa activita
Així doncs, ciutadans i visitants d'arreu s'han desplaçat fins a la trobada que ha aplegat una quinzena d'activitats lúdiques. El tret de sortida es va realitzar el dissabte, 3 d'abril, a dos quarts d'onze del matí amb el Taller "Hansel&Gretel" i va transcórrer fins al diumenge, 4, a dos quarts de set de la tarda amb l'espectacle de circ "Antropia".

Titelles, teatre, tallers i cinema
El Patufest s'ha realitzat a diversos enclavaments del municipi i ha efectuat espectacles de titelles, jocs tradicionals, representacions circenses i música, molta música.

Previsió de continuitat
A causa de les restriccions del coronavirus, Calonge i Sant Antoni ha volgut oferir un espai de lleure i diversió pels més petits i les seves famílies, respectant les mesures sanitàries. Des del consistori, han valorat positivament el festival i preveuen tornar-lo a realitzar l'any que ve.

Entrada gratuïta i aforament limitat
Tots els espectacles, tallers i jocs han presentat un aforament limitat i una entrada gratuïta. Amb un cartell divers en propostes i estils, els patufets i patufetes han pogut gaudir d'una Setmana Santa adaptada a les necessitats de lleure infantils, primordials per amenitzar el món en temps de pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat