250 infants interpreten "El somriure de la princesa" al Cantaescola

La pluja no ha impedit que se celebri la segona edició de la cantata "Cantaescola" al Guíxols Arena de Sant Feliu, a on 250 infants de totes les escoles de primària del municipi, han interpretat la cantata "El somriure de la princesa", acompanyats d'un grup de nens i nenes de la Catalunya del Nord, concretament de Canet de Rosselló, del centre La Bressola.

Enguany es realitza la segona edició de la cantata "Cantaescola" al Guíxols Arena de Sant Feliu, en la qual participen 250 nens i nenes de les escoles d'Educació Primària de la ciutat, en una activitat oberta a les famílies i als grups classe de Cicle Superior que no participen directament a la Cantata.

En aquesta ocasió hi ha hagut uns convidats d'excepció, un grup d'alumnes de la Catalunya del Nord, de Canet del Rosselló, ciutat recentment unida a Sant Feliu a través d'un pacte d'amistat.

Tot i que la pluja ha impedit celebrar l'espectacle a l'exterior, la cantata s'ha pogut dur a terme igualment, traslladant els cantaires, la mitja dotzena de músics i els nombrosos professors, professores i acompanyants sota cobert en una carpa del mateix recinte.

Posteriorment, els alumnes del centre La Bressola han visitat Sant Feliu de Guíxols, amb altres alumnes guixolencs de la seva mateixa edat que els feien de guia.

Aquest any s'interpreta la peça "El somriure de la princesa", de Manel Justícia i la música de Luis González editada per l'Associació Catalana d'Escoles de Música.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat