El documental "Elles, ofici i passió": 15 dones que han fet de la feina una vocació

15 històries de 15 dones i els seus oficis. Això és el que explica el documental "Elles, ofici i passió" que aquest dissabte s'ha presentat a la Sala Fontova de Calonge. Una peça audiovisual que recull les anècdotes de les protagonistes, a més d'explicar com veuen elles les seves professions. Amb un públic atent, el documental ha servit perquè tothom pogués conèixer, una mica més, les històries que amaguen cadascuna de les seves veïnes. 

La Sala Fontova ha viscut la presentació del documental "Elles, ofici i passió". 15 dones expliquen els seus oficis, d'on va sortir la seva passió i afegeixen històries i anècdotes que han arrencat els somriures dels espectadors. Una oportunitat per aprendre i fer-se seves aquestes vivències.

Per fer-lo, la directora i l'entitat Junta d'Arbres han treballat conjuntament per unir les quinze històries, recopilar experiències i ajuntar les diferents veus. Un documental que vol donar veu a com veuen elles el seu ofici. Un punt de vista que és diferent del de la gent que no el viu en primera persona.

L'any passat ja es va presentar un documental focalitzat en la gent més gran del municipi. El d'aquest any s'ha volgut centrar dones actives en els seus oficis.

L'acte es trobava dins la programació de la setmana de la dona i ha aplegat veïns i veïnes que han escoltat cadascuna de les històries de les quinze protagonistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat