L’Hospital de Palamós ascendeix a la categoria argent amb menció or

Palamós

Data: 31/05/2022

Des del 25 al 31 de maig, els diferents centres de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han celebrat la Setmana Sense Fum. Ho han fet amb un seguit d'activitats i accions de sensibilització destinades a la població fumadora de la comarca.

Les 4 ABS i l'Hospital de Palamós han instal·lat, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, unes taules informatives com aquestes a l'entrada dels centres. En les taules s'hi podia trobar informació per deixar de fumar en forma de cartells, fulletons i tríptics. També han emès consells i dades sobre els efectes del tabac a les seves televisions, han organitzat xerrades i exposicions fotogràfiques i han instal·lat uns arbres de desitjos on els usuaris hi han escrit els seus motius per deixar aquest mal hàbit.

La setmana sense fum ha celebrat enguany la 23a edició, mentre que el Dia Mundial sense Tabac és una campanya que porta en marxa des de l'any 1987. 

L'Hospital de Palamós, que està adherit a la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum, enguany ha ascendit a la categoria d'argent amb menció d'or pel treball constant i estable que realitzen en favor de la deshabituació tabàquica tant dels pacients com de la plantilla de professionals de la salut, així com per l'ampliació i senyalització d'espais lliures de fum i les accions de sensibilització engegades en els darrers quatre anys.

El consum de tabac a Catalunya es va reduir un 2% durant el 2021. Tot i la petita reducció el nombre de fumadors a Catalunya continua al voltant d'1,5 milions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat