Tornada desigual de l'alumnat a l'escola coincidint amb l'entrada a la fase 2

Intervenen: Dolors Casamitjana, directora Escola Gaziel / Jair Pastor, coordinador de riscos laborals Escola Gaziel 

Equipat amb mascareta i gel desinfectant, però amb la mateixa il·lusió de sempre, l'alumnat ha pogut tornar a l'escola aquest dilluns coincidint amb l'entrada de la regió sanitària de Girona a la fase 2 del desconfinament. Segons el departament d'Ensenyament, el 99% dels centres educatius de les regions sanitàries autoritzades han obert portes, tot i que l'assistència, que és voluntària, s'ha produït de forma desigual. A l'Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols, més d'una trentena de nens i nenes de sisè de primària han tornat a les aules. A infantil en canvi, no hi ha anat ningú. 

La tornada a l'escola s'ha fet d'acord amb els nous protocols d'higiene i seguretat que inclouen l'ús de mascaretes, gel, guants, pantalles o de termòmetres per prendre la temperatura. 

Des de la direcció del centre veuen en aquest retorn parcial a les aules una prova de foc per posar a prova els protocols de la "nova normalitat" i a partir d'aquí, establir unes pautes per preparar el curs vinent. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat