Dies de vendes del sorteig del Nen

INTERVÉ: Ferran Segura, Loteries Carmen

S'acosta el dia de Reis i amb ell també el sorteig extraordinari de la Loteria del Nen. Encara que és molt menys popular i transversal que la Grossa de Nadal, els jugadors habituals i experts en la matèria asseguren que és un sorteig especialment bonic de jugar per la quantitat de premis que reparteix. 

Pel Nen toquen menys diners que per Nadal, però un terç dels dècims comprats rep premi. Per això aquell que gaudeix del joc hi juga tant o més. Com que no compta amb participacions per a associacions es ven menys. 

Aquests dies, en tot cas, les vendes funcionen més que mai. Encara que la campanya s'obre el novembre, no és fins passat el 22 de desembre que la gent acostuma a recordar-lo. Molts, fins i tot, aprofiten els premis menors de Nadal per bescanviar-los per bitllets del Nen. 

El sorteg tindrà lloc el 6 de gener a les dotze del migdia. El primer premi és de 200.000 euros per dècim de 20 euros; el segon, de 75.000 per dècim, i el tercer, de 25.000 per dècim. També hi ha milers de premis més per aproximacions als premis majors i per acabaments de 4, 3 i 2 xifres, a més de tres reintegraments.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat