Verges engega un servei de càtering per a persones grans o amb mobilitat reduïda

Verges

Data: 07/10/2019

Intervenen: Susagna Ribas, regidora; Maria, usuària; Sònia, usuària

L'Ajuntament de Verges ha engegat un càtering per a persones grans o amb mobilitat reduïda. Es tracta d'un servei que de moment té tres persones usuàries però que el consistori hi veu potencial de creixement.

Els serveis socials van detectar que algunes persones amb problemes de mobilitat o que vivien soles, majoritàriament gent gran, tenia dificultats per seguir una dieta equilibrada, ja sigui per manca de motivació o dificultats per anar a comprar. Aleshores van pensar que una bona solució seria impulsar un servei de càtering que cada dia de dilluns a divendres portés el dinar a aquestes persones, amb un funcionament similar al d'un menjador escolar.
Susagna Ribas, regidora de Serveis Socials

L'empresa que realitza el servei és Freecandó. Una empresa d'Ullà que fa càtering, showcookings i té una 'food truck'. Cada dia cap a al una la furgoneta de'n Didac o la Núria porta el càtering a l'Ajuntament i des d'allà es fa el repartiment.

La intenció de l'Ajuntament de Verges és que el servei, que ara costa uns set euros, creixi i d'aquesta manera anar abaixant el cost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat