Els Reis Mags proven les habilitats dels nens i nenes per ser patges

Palamós

Data: 03/01/2019

Els Reis d'Orient han d'arribar a tants de llocs i repartir tants regals que sovint necessiten un cop de mà, per això a Palamós s'han inventat les Patgeolimpiades, on els nens i nenes de la ciutat poden demostrar les seves habilitats.  

Habilitats com les que va demostrar aquest nen que va superar molt satisfactòriament les proves que Ses Majestats han organitzat per saber qui seria un bon patge. Cofoi va pujar damunt l'escenari on se li va donar el diploma que l'acredita com ajudant dels Mags d'Orient.

Des de fa tres anys i veient l'enorme feina que tenen a Palamós, els Reis d'Orient van proposar a l'Ajuntament organitzar un seguit de proves per evaluar habilitats necessàries per repartir regals.

Moltes coses resumides en 12 proves ubicades al Parc de l'Arbreda fins al matí de les cavalcades.  L'objectiu és demostrar que tens 9 habilitats per poder pujar a saludar el patge i conseller principal de Ses Majestats.

Només aquest dijous més de 150 nens i nenes van examinar-se davant uns patges benevolents que els donaven consells.

Si a Palamós necessiten tantíssima gent per repartir regals sembla evident que els nens i nenes de la ciutat es porten molt bé. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat