Al CAP de Platja d'Aro es pot aprendre com cuidar la nostra pell per prevenir el càncer

Des de fa uns dies ja es pot visitar l'exposició itinerant a aquest CAP, però la intenció és seguir fer-la rodant per les comarques. Sota l'objectiu que la població hi doni una ullada i no abandoni la cuida la seva pell en cap moment de l'any, especialment a l'estiu. A continuació, comparteixen algunes de les recomanacions que es poden trobar a l'exposició per poder gaudir d'un bon estiu i cuidar la nostra pell. D'entre elles, evitar l'exposició directa a sol i hidratar-se contínuament.

Amb motiu del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell el passat juny, l'Associació Contra el Càncer de Girona va inaugurar una exposició itinerant per promoure hàbits saludables entre la població i prevenir aquest tipus de càncer a la nostra pell.

L'exposició, que ja ha passat pel Centre d'Atenció Primària de Santa Cristina i de Sant Feliu de Guíxols, ara es pot visitar al CAP de Platja d'Aro fins al pròxim 15 de juliol. I va arribar aquí gràcies al treball de la Junta amb persones com la Margarita i la Mª Àngels.

De segur que heu sentit dir que si ens posem protecció solar, no quedem bronzejats. Això és un mite. Encara que utilitzem protecció solar, la melanina de la nostra pell s'activa.

A continuació, comparteixen algunes de les recomanacions que es poden trobar a l'exposició per poder gaudir d'un bon estiu i cuidar la nostra pell. D'entre elles, evitar l'exposició directa a sol i hidratar-se contínuament.

És important cuidar tots els nostres òrgans i la pell, n'és un. Tot i que sembla que està sana, la pell té memòria i els danys surten a la llum amb el pas del temps.

El gran perill són les radiacions ultraviolades, de les quals n'hi ha diferents tipologies. Aquestes, amb una sobreexposició al sol i una mala protecció, són alguns factors de risc que poden comportar a un càncer de pell.

El càncer de pell, té maneres diferents de manifestar-se. Així com nivells de gravetat diferents, uns més agressius que d'altres.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat