280 denúncies a segons residents per trencar el confinament a la Vall d'Aro

280 denúncies a segons residents per trencar el confinament a la Vall d'Aro
Baix Empordà

Data: 14/04/2020

 L’ampli dispositiu policial de seguretat establert pels ajuntaments de la Costa Brava durant la Setmana Santa ha permès identificar i denunciar 280 persones a la Vall d'Aro que s’haurien saltat el confinament total per anar a passar les vacances a les seves segones residències. A Palafrugell,  s’ha tancat amb un total de 1541 persones identificades i 1439 vehicles controlats.

Pel que fa a les denúncies, segons dades del 13 de març, les policies locals han multat 148 persones a Castell-Platja d’Aro, més d’un centenar a Sant Feliu de Guíxols i 38 a Santa Cristina d’Aro
 
Sant Feliu incrementa les denúncies un 140%
El regidor de seguretat de Sant Feliu de Guíxols, Ernest Azurmendi, ha denunciat que en la darrera setmana s’han incrementat les denúncies en un 140% fins arribar a les 285 multes, la majoria de les quals han estat per a segons residents per intentar burlar el confinament. Des d'inici de la crisi hi ha 462 controls i s’han incrementat en un 35% les accions destinades a intentar prevenir l'entrada de segons residents.
 
Castell-Platja d’Aro supera els 500 controls

A Castell-platja d’Aro, des del dissabte 14 de març, s’han dut a terme 533 controls que han aturat 5.619 vehicles i 6.080 vianants. D’aquests, s’han aixecat 390 denúncies per no complir les restriccions de l’Estat d’Alarma i del confinament parcial o total.
 
Satisfacció a Torroella i l’Estartit
La Policia Local de Torroella de Montgrí, en canvi, constata que la pràctica totalitat de segons residents de Torroella i l’Estartit han restat al seu domicili habitual. Des del dia 9 fins 13 d’abril,  s’han realitzat 41 controls a la via pública, s’han identificat 507 vehicles i 275 persones. D’aquests controls s’han derivat l’aixecament de 24 actes i s’han realitzat 2 detencions per reiterada desobediència.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat