El Museu de Matemàtiques s’instal·larà a la Bisbal

El Museu de Matemàtiques s’instal·larà a la Bisbal
La Bisbal d'Empordà

Data: 06/03/2018

El Museu de Matemàtiques de Catalunya s’instal•larà a la Bisbal del 12 d’abril al 9 de juny per mitjà de la seva exposició itinerant. Des del 2006 que el Museu treballa per apropar les matemàtiques a les persones i a la realitat, mostrant els seus aspectes lúdics, estètics i sorprenents per mitjà de l’experimentació personal. 

L’exposició s’ubicarà al castell palau, on s’hi presentaran petits reptes i es mostraran aspectes poc habituals i sorprenents de les matemàtiques, sense la necessitat de tenir coneixements específics previs.

La inauguració oficial tindrà lloc al Castell Palau de la Bisbal el dia 12 d’abril de 2018, a partir de les 19h. L’entrada a la mostra serà gratuïta i cal que els grups facin reserva prèvia. També es duran a terme activitats paral·leles, com una formació adreçada a tots els mestres i professors d’arreu de la comarca, i dues conferències que se celebraran al Teatre El Mundial: Les matemàtiques a la màgia i viceversa, el 13 d’abril (20h), i Geometria amb bombolles de sabó el 20 d’abril (20h).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat