Una nova edició de la "Botiga al carrer" arriba a Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Alèxia Sánchez, Presidenta de l'Associació Guíxols Comerç i Turisme

Una nova edició de la Botiga al carrer ha arribat aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. Organitzada per l'Associació Guíxols Comerç i Turisme amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat.

La localització de l'esdeveniment dintre el municipi és el centre de la ciutat, davant dels seus establiments i també a la Placeta Sant Joan.

Hi van participar més d'una cinquantena d'establiments. La presidenta de l'entitat Alèxia Sánchez va mostrar la seva satisfacció per la resposta positiva que aquest projecte va tenir per part dels ciutadans del municipi, a més dels turistes. El dia que els acompanyava també va ajudar a crear un ambient molt més relaxat, proper i urbà.

El fet d'haver dut a terme aquest esdeveniment l'últim cap de setmana de l'estiu, també va ajudar als establiments a treure Stock i a tancar aquesta temporada, oferint el millor servei als clients, ja que a principis d'estiu no es preveia una situació tan favorable. 

Després de la bona rebuda que ha tingut aquest esdeveniment, conjuntament amb tots els altres events que s'han anat fent al llarg de l'estiu, ja s'estan pensant pròxims actes per fer durant l'hivern i tot l'any per tal de mantenir activa i oferir la màxima comoditat per als ciutadans.

En definitiva, els ganxons i ganxones esperen amb ganes els nous projectes que estan per arribar gràcies a l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat