La figura del conserge ja és present a les escoles de Sant Antoni

INTERVÉ: Josep Abellí, regidor d'ensenyament de Calonge i Sant Antoni

Les escoles Llevantí de Mar i La Sínia, de Sant Antoni, ja compten amb un conserge per atendre les seves necessitats. Aquesta persona dedica un total de 30 hores setmanals a les funcions del dia a dia de les dues escoles.  

Entre aquestes funcions hi ha les de garantir l'obertura i tancament de l'edifici, supervisar les feines de neteja, realitzar les reparacions simples i les tasques de manteniment de l'interior dels edificis, subministrar el material i equipament necessaris per al funcionament de les instal·lacions i vigilar l'estat del local comunicant qualsevol anomalia.

La incorporació d'aquesta figura a les escoles de Sant Antoni era una lluita històrica per part dels grups municipals d'Esquerra Republicana i Avancem, quan eren a l'oposició. El regidor d'ensenyament explica que era inamissible que dues escoles que juntes sumen un total de gairebé 400 alumnes no comptessin amb un conserge i que en entrar a govern van tenir clar que el primer que havien de fer era cobrir aquest servei.

Dins la brigada es va trobar la persona ideal per realitzar aquestes tasques i tant la direcció del centre com el professorat i l'equip de govern de l'Ajuntament de Calonge es mostren plenament satisfets amb aquesta incorporació. 

Ara, la il·lusió del consistori és que en un futur cada escola pugui tenir el seu propi conserge. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat