Quins són els hàbits de la ciutadania per les rebaixes?

Júlia Moner

Les vacances d'estiu són sinònim de rebaixes. Durant dos mesos, moltes botigues redueixen el preu dels seus productes per captar l'atenció de la ciutadania. És per això que hem sortit al carrer a preguntar quins són els hàbits de la gent a l'hora d'anar de rebaixes, si són de comprar per internet o a la botiga i si creuen que hi ha una saturació d'ofertes durant tot l'any.

El dilluns 1 de juliol es va donar el tret de sortida al període de rebaixes d’estiu que s’allargarà fins el 31 d’agost. Oficialment és durant la primera jornada de juliol quan a les botigues es comencen a veure les primeres gangues. Però, ja fa moltes temporades que aquesta data ha quedat diluida, per la voluntat que tenen les grans marques, en avançar els descomptes.

Els hàbits de compra dels consumidors han canviat molt durant els últims anys. Abans la majoria tenia l’inici de les rebaixes com una data marcada en el calendari. Però, ara cada cop són menys els que opten per esperar la temporada de descomptes.

Les rebaixes no sempre són vistes amb bons ulls. Alguns segueixen sent partidaris d’esperar aquestes dates per omplir els seus armaris. Però d’altres opinen que hi ha una saturació.

I també hi hagut canvis en les vies de compra. Tot això fa que actualment es tingui una concepció diferent de les rebaixes d’estiu. Però, de totes maneres, durant els mesos de juliol i agost les botigues s’ompliran de gom a gom. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat